Kontakt



Vis at du er et menneske. Hvad er ni plus fem?
Log ind på

Log ud af

Er du sikker på, at du vil forlade os
- vi kommer til at savne dig.

Ups! Nej da...
Glemt password til

Angiv din email, og få det tilsendt.

Opret dig på





Betingelser

minstudiebog.dk er en gratis onlinetjeneste for private, der ønsker at sælge eller købe brugte studiebøger.

Brugerne har selv ansvar for, at annonceindhold overholder dansk lov og er lødig.
minstudiebog.dk kan slette annoncer, som ikke overholder dette.

Alle henvendelser vedrørende køb af bøger skal rettes direkte til sælgeren.

minstudiebog.dk er uden indflydelse på kontakter og aftaler, som indgåes mellem brugere af siden og har intet ansvar for forhold, som er etableret ved brug af denne hjemmeside.

Find dine brugte studiebøger her




Cookies og persondata
Vores brug af cookies
minstudiebog.dk anvender udelukkende cookies for at du kan udnytte funktionerne på siden. Med cookies kan vi forbedre din oplevelse på hjemmesiden og gøre din navigation og færden lettere.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i de cookies vi bruger, de kan ikke indeholde virus, og vi deler dem ikke med andre, så du bliver ikke spamet med reklamer.
Du kan til enhver tid slette alle cookies fra minstudiebog.dk.
Se på siden:

http://minecookies.org/cookiehandtering
hvordan du sletter/blokerer cookies.

Vores håndtering af persondata
minstudiebog.dk er dataansvarlig og sikrer, at dine personoplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med persondatalovgivningen.
Denne persondatapolitik beskriver i det følgende, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet, når du bruger minstudiebog.dk.

Vi har følgende kontaktoplysninger:
minstudiebog.dk
CVR: 33563671
Adresse: Stensebyvejen 33, 3730 Nexø
Telefonnr.: 42291263
Mail: kontakt@minstudiebog.dk

Behandlingen af personoplysninger
Vi behandler de personoplysninger, som du har afgivet ved brug af kontaktformular eller ved oprettelse af brugerprofil på minstudiebog.dk.
Vi indsamler og behandler kun oplysninger i det omfang, det er nødvendigt.

Vi indsamler følgende oplysninger leveret af dig, når du sender os en besked: Navn og email.
Vi indsamler følgende oplysninger leveret af dig, når du opretter en brugerprofil: Navn, e-mail, postnummer og by.

Opbevaring af oplysninger
Dine personoplysninger opbevares kun så længe, at det er nødvendigt af hensyn til at opfylde formålet, medmindre andet er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver ikke oplysninger angivet på minstudiebog.dk. Dog videregiver vi dine personoplysninger til andre, såfremt vi er forpligtet hertil iht lovgivning.

Lokation for behandlingen
UnoEuro A/S, Højvangen 4, 8660 Skanderborg, Danmark, CVR: DK-31277477

Dine rettigheder
Såfremt du ønsker at gøre brug af nedenstående rettigheder, skal du kontakte os gennem de kontaktoplysninger, som står øverst i persondatapolitikken.
Vi behandler og svarer på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned, efter at vi har modtaget din henvendelse, medmindre anmodningens kompleksitet og omfang gør, at vi ikke kan svare inden for en måned. I så fald kan svarfristen blive op til 3 måneder i alt, jf. persondataforordningens artikel 12.

Ret til indsigt i personoplysninger
Du har ret til at få indsigt i de persondata minstudiebog.dk behandler om dig.

Berigtigelse eller sletning af personoplysninger
Hvis du mener, at de oplysninger, som minstudiebog.dk behandler om dig er urigtige eller ikke er korrekte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Såfremt vi er enige med dig i, at de oplysninger, som vi behandler, er urigtige eller ikke-korrekte, sletter eller korrigerer vi snarest muligt disse oplysninger.
Sletning eller berigtigelse vil dog ikke ske, såfremt minstudiebog.dk er retlig forpligtet til at opbevare alle eller dele af dine persondata, eller det er nødvendigt at opbevare disse persondata, for at et retskrav kan fastlægges eller forsvares.

Tilbagekaldelse af eventuelt samtykke
Du har til enhver tid ret til at trække dit eventuelle samtykke til minstudiebog.dk's behandling af dine persondata helt eller delvist tilbage.
Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil minstudiebog.dk ophøre med at behandle de persondata, som du har tilbagekaldt dit samtykke i relation til, medmindre minstudiebog.dk er retligt forpligtet eller berettiget til at opbevare alle eller dele af dine persondata. Din tilbagetrækning af dit eventuelle samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som minstudiebog.dk har foretaget, indtil din tilbagetrækning af samtykket.

Indsigelse
Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse imod minstudiebog.dk’s behandling af dine persondata. Du kan ligeledes gøre indsigelse, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med gældende regler eller det eventuelle samtykke, som du har givet minstudiebog.dk.

Begrænsning
Du har ret til at få begrænset minstudiebog.dk's behandling af dine personoplysninger i følgende tilfælde.

• Mens minstudiebog.dk behandler en indsigelse, som du har gjort imod rigtigheden af de persondata, som minstudiebog.dk behandler om dig eller imod lovligheden af behandlingen. Begrænsningen af behandlingen gælder indtil, at minstudiebog.dk har færdigbehandlet din indsigelse.

• minstudiebog.dk’s behandling er ulovlig, men du ønsker ikke sletning af oplysningerne, men derimod alene, at anvendelsen af persondatane begrænses.

Dataportabilitet
Når vores behandling af dine personoplysninger baserer sig på samtykke, og vores behandling er foretaget automatisk, har du ret til dataportabilitet.
Retten til dataportabilitet indebærer, at du har ret til at få tilsendt de persondata, som du har oplyst til os i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, som du har ret til at overføre til en anden tjenesteyder.

Klage
Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet, som har følgende kontaktoplysninger:
Datatilsynet
Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 København K
Telefonnr.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk



minstudiebog.dk bruger cookies for at afvikle programmerne på siden.
Læs om vores brug af cookies her.   Acceptèr   
Vores brug af cookies

minstudiebog.dk anvender cookies for at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og gøre din navigation og færden lettere for dig.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i de cookies, vi bruger, og de kan ikke indeholde virus.

Vi deler ikke vores cookies med andre, så du bliver ikke spammet med reklame ved at acceptere.

Du kan til enhver tid slette alle cookies fra minstudiebog.dk.
Se på siden: http://minecookies.org/cookiehandtering hvordan du sletter/blokerer cookies.